پیام های زیادی دریافت می کنم از دوستان جوانم که درباره مسیر فعالیت فرهنگی و رسانه ای سوال می پرسند. دغدغه دارند و به دنبال تاثیرگذاری هستند. به آنها که حدودا در نقطه بیست سال پیش بنده ایستاده اند چند نکته را عرض میکنم:
.
🔸️اول: تنها راه رشد را مطالعه می دانم؛ تاریخ ، سیره اهل بیت علیهم السلام، آثار هنری و البته گذر از دالان اندیشه بزرگان (مانند سیر مطالعاتی آثار شهید مطهری و شهید آوینی )؛ با تنبلی و کم خوانی و دوری از کتاب هیچکس رشد نخواهد کرد.
.
🔸️دوم: رُمان و ادبیات داستانی و غیر داستانی را فراموش نکنید. آثار ادبی بزرگ شما را با دنیای بزرگتری آشنا خواهد کرد.داستایوفسکی ،کامو،همینگوی ،چخوف، جلال آل احمد، نادر ابراهیمی و... .
.
🔸️سوم: فیش برداری کنید، لحن نویسندگان را تمرین کنید و کلید واژه های متفکرین را بیاموزید. مثلا از مرحوم دکتر شریعتی یا جلال آل احمد یا شهید آوینی که صاحب سبک در نوشتن هستند بسیار می توانید بیاموزید.
.
🔸️چهارم:آرام آرام وقتی احساس کردید درباره چیزی نظری دارید آن را بنویسید و در فضای مجازی منتشر کنید. به تدریج که نوشته هایتان عمیقتر شد واکنش جدی تر دیگران را خواهید دید. آنوقت رسانه ها دنبال شما خواهند آمد چه برای تکثیر شما چه برای تخریب شما؛ حالا شما یک فعال فرهنگی و رسانه ای هستید. 😊
.
🔸️پنجم: سیگار نکشید، قهوه به مقدار لازم بلااشکال است. اینستا و توییتر و ... را به حداقل برسانید.(درباره قلیان نظری ندارم.)
.
🔸️این پیام برای دوستان حدود بیست سال است؛ اگر خیلی با بیست سالگی فاصله دارید این پیام را نادیده بگیرید.(یا دست کم تلاش را مضاعف کنید)
.
🔺️ پ ن: یک مساله مهم را آخر سر بگویم: اگر ذیل ولایت رسول الله(ص) واهل بیت علیهم السلام نباشیم نه تنها رشد نخواهیم کرد که ذیل ولایت طاغوت به پریشانی و غوایت و ضلالت خواهیم افتاد. پس در تمام مسیر توسل و توجه به آن ذوات مقدسه را نباید فراموش کرد.- ● وحید یامین پور